CREATIEF

Tafelsetting op oudejaarsavond

Wanneer we aftellen naar het nieuwe jaar, verzamelen vrienden en familie zich rond een feestelijk gedekte tafel voor een onvergetelijke viering. Tafelsetting voor oudejaarsavond is niet alleen een praktische voorbereiding. Voor velen is de tafel het middelpunt van het feest dat de vreugde en verwachtingen voor het komende jaar weerspiegelt. In deze blogpost duiken we in hoe je het oudejaarsfeest kunt aftrappen met een prachtig gedekte tafel. We inspireren je om etiketten, labels, flesetiketten en stickers te gebruiken om een feestelijke sfeer te creëren bij de laatste maaltijd van het jaar.

Begin met een fantastisch thema

De tafelsetting voor oudejaarsavond begint met een thema. Kies kleuren die jouw stijl symboliseren of misschien je verwachtingen voor het nieuwe jaar? Zilver en goud zijn klassieke nieuwjaarskleuren en werken altijd als je twijfelt. Zodra je je basis hebt, is het tijd om aan de details te denken. Kaarsen en servetten kennen we van andere feesten gedurende het jaar, maar voor oudejaarsavond is het niet ongebruikelijk om all-in te gaan met serpentine, glitter en confetti.

Flesetiketten: Proost op het nieuwe jaar

Drankjes zijn een centraal onderdeel van de oudejaarsviering, en flesetiketten kunnen de meest gewone fles transformeren tot een deel van het feest. Gebruik flesetiketten van Ikast Etiket om een feestelijke draai te geven, of het nu gaat om wijnflessen, waterkaraf of de speciale nieuwjaarscocktail. Maak grappige flesetiketten met leuke weetjes, foto’s, liefdevolle groeten of herinneringen aan het afgelopen jaar. Upload je eigen foto’s of grafische ontwerpen online bij het bestellen van flesetiketten. De flesetiketten zijn eenvoudig te verwijderen, dus je kunt ze ook op glazen, karaffen en andere glazen oppervlakken plakken. Gebruik bijvoorbeeld flesetiketten om namen op glazen te zetten, het menu te schrijven, 2024 op de flessen te plaatsen of ideeën voor spelletjes of gespreksonderwerpen.

Feeststickers voor snoep en chocolade

Met feeststickers van Ikast Etiket kun je chocolade en desserts een feestelijke touch geven. Plak de stickers op chocolaatjes of kleine prikkertjes en steek ze in taarten en desserts. Jij bepaalt de tekst en afbeeldingen op de feeststickers. Je kunt brutale, grappige, schattige of heel eenvoudige stickers maken met de tekst 2024. Het is helemaal aan jou. Je kunt ook feeststickers of Naamstickers maken met de namen van de gasten, die je gebruikt als plaatskaartjes of op glazen, zodat elke gast zijn eigen glas de hele nacht kan herkennen.

Stickers voor verpakking

Als je ervoor kiest om cadeaus uit te wisselen met je gasten, zijn stickers voor verpakking een mooie detail die je cadeau verpakking persoonlijk en opvallend kan maken. Ze zijn niet alleen decoratief, maar ook een manier om het cadeau te identificeren zonder verwarring.

Prachtige nieuwjaarsservetten die je jaar na jaar kunt gebruiken

Als je graag wegwerpservetten wilt besparen, kun je je eigen servetten naaien en ze versieren met etiketten met “NIEUWJAAR”. Als je het jaartal vermijdt, kunnen de servetten jaar na jaar worden gebruikt.

Samenhang van het geheel

De ultieme nieuwjaarstafel is een samenhang van deze elementen – van de grote lijnen tot de kleinste details.

Terwijl je je voorbereidt om het oude vaarwel te zeggen en het nieuwe welkom te heten, laat deze ideeën je leiden om een tafel te creëren die lang in het nieuwe jaar herinnerd zal worden. Gelukkig Nieuwjaar!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.