CREATIEF, NAALDEN

Andere labels

Labels van metaal, siliconen of leer. Metalen labels zijn een klassieke en mooie oplossing. Ze zijn gemaakt van 100% polyester en kunnen gewassen worden zonder te vervagen, en ze zijn duurzaam. Maar ben je op zoek naar een andere oplossing voor het labelen van textiel, meubels, tapijten, rolgordijnen of iets anders? Dan hebben we meerdere verschillende opties om op je producten te bevestigen als onderdeel van je branding.

Siliconen labels

Wij produceren siliconenlabels volgens jouw ontwerp. Siliconen labels kunnen in elke maat worden geproduceerd. We kunnen jouw siliconen labels leveren met een gaatje om te naaien, of met inkepingen aan de randen voor gemakkelijker naaien als je geen gaatje wilt. Of eventueel met lijm aan de achterkant. Siliconen labels kunnen worden gemaakt met gegraveerd (gedeëtst) of verhoogd (geïnkt) ontwerp/tekst/bedrukking. Siliconen labels kunnen ook in één of meerdere kleuren bedrukt worden. Siliconen labels kunnen worden gebruikt op bijvoorbeeld tassen of andere plaatsen waar je graag een duidelijk label wilt dat genaaid kan worden en tegelijkertijd bestand is tegen slijtage, zoals bijvoorbeeld op een sporttas.

Metaaletiketten

Metalen labels worden gebruikt voor textiel en harde materialen zoals plastic of aluminium. We produceren altijd jouw metaaletiketten volgens jouw wensen. Meestal leveren we metaaletiketten met sterke lijm aan de achterkant. Maar metaaletiketten kunnen ook worden geproduceerd met gaatjes om te naaien. Net als bij siliconen labels, kun je jouw ontwerp laten graveren, verhogen of bedrukken op een metaaletiket. Metaaletiketten zijn uitermate geschikt om jouw producten te labelen waar je graag je eigen logo op wilt zetten.

Leren labels

Leren labels kunnen worden gemaakt van echt leer of PU-leer. PU-leer kan worden geproduceerd in alle Pantone C-kleurencodes. Als je echt leer wilt voor jouw leren labels, hebben we een selectie van standaardkleuren die toch kunnen variëren, afhankelijk van welk leer op voorraad is. Vraag voor meer informatie. Leren labels kunnen gegraveerd, verhoogd of bedrukt worden. Eigen ontwerp, eigen grootte en eigen logo. Leren labels kunnen worden geleverd met gaatjes of met een inkeping langs de randen om te naaien. Het ontwerp zelf kan een combinatie zijn van gegraveerde/verhoogde en bedrukte tekst. Alleen de fantasie stelt grenzen. Leren labels worden bijvoorbeeld gebruikt op meubels, kleding en tassen. Heb je vragen over de verschillende soorten labels? Neem dan contact met ons op via info@ikastetiket.nl of bel ons op tel. +45 97 15 53 12.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.