FAQ, STICKERS

Organisatie van gereedschap

Gereedschap kan gemakkelijk veel ruimte innemen en vooral rommelig worden. Maar als je je gereedschap op de juiste manier organiseert, is het altijd gemakkelijk te vinden wat je nodig hebt en voorkom je rommel.

Als je al een goede verzameling gereedschap hebt, is het misschien tijd om er doorheen te gaan. Gooi kapot of verouderd gereedschap weg. Als je zowel een hele als een halve duimstok hebt, is het misschien tijd om de halve duimstok weg te doen.

Het is vaak handig om een schroevendraaier, hamer of duimstok gemakkelijk toegankelijk in huis te hebben. Bij ons thuis gebruiken we bijvoorbeeld vaak een schroevendraaier wanneer de kinderen de batterijen in hun speelgoed moeten vervangen. Daarom hebben we een schroevendraaier op het aanrecht liggen voor dit doel.

Het voordeel van het hebben van een vaste plek voor de schroevendraaier op het aanrecht is dat het gemakkelijk is om deze op te ruimen. Voorheen lag hij vaak na gebruik overal rond, “wachtend” om op zijn plaats te worden gelegd.

Geef het gereedschap een vaste plek

Wanneer je je gereedschap organiseert, is het belangrijk dat elk onderdeel een vaste plek krijgt. Als je het op een plank legt, markeer dan met een sticker wat er op de verschillende planken moet staan.

Veel gereedschap heeft stroom nodig en de batterijen moeten worden opgeladen. Maak het jezelf gemakkelijk door vaste “oplaadplekken” te creëren. Zo zorg je ervoor dat laders en batterijen niet overal in huis, de garage of op zolder rondzwerven.

Terwijl sommige mensen vanuit hun werkplaats werken, geven anderen er de voorkeur aan om een gereedschapskist te hebben die ze gemakkelijk naar de plek kunnen brengen waar ze het gereedschap nodig hebben. Kies de oplossing die het beste bij je past.

Naam of logo op het gereedschap

Zowel vakmensen als particulieren hebben baat bij het markeren van gereedschap met een naam of logo.

Met stickers is het heel eenvoudig om je gereedschap te markeren. Bij Ikast Etiket kun je stickers van allerlei formaten en kleuren bestellen. Je kunt gemakkelijk een logo uploaden of een naam of andere tekst invoeren. Sommige van onze klanten kiezen er bijvoorbeeld voor om hun telefoonnummer erop te schrijven. Maar het is helemaal aan jou wat je op de stickers schrijft.

Op de onderstaande afbeelding heeft de vakman gekozen voor een transparante sticker. Dit is een zeer goede oplossing die zorgt voor een relatief neutrale markering.

Voordelen van stickers op gereedschap

  • Het is een goedkope oplossing en het is gemakkelijk om stickers op het gereedschap te plakken.
  • Je hebt het gereedschap niet permanent gemarkeerd, dus de waarde ervan wordt niet verminderd als je het gereedschap later wilt verkopen.
  • Vakmensen van verschillende bedrijven werken vaak samen aan hetzelfde project. Wanneer het gereedschap is gemarkeerd, is er nooit twijfel over wie de eigenaar is van het betreffende gereedschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.