CREATIEF, NAALDEN, OPSLAG

Slimme opslagruimte

Voor degenen die veel kleine spullen in hun tas hebben…

Als je onderweg bent, is het gemakkelijk om je handtas of rugzak vol te stoppen met kleine spullen, zoals airpods, opladers, lippenbalsem, handcrème, pijnstillers en nog veel meer. Om je tas georganiseerd te houden, is het slim om een klein mapje te hebben voor al deze losse items. Het is eenvoudig om een klein mapje te naaien, en met geweven labels wordt het mapje erg mooi en persoonlijk. Je kunt ook je eigen etiketten voor flessen maken die je op een fles handdesinfecterend middel kunt plakken, zodat de fles naar jou wordt teruggebracht als je deze uitleent.

Afbeelding van: https://www.instagram.com/handmadeby.dk

Voor degenen met veel garen, accessoires, breinaalden, haaknaalden, etc…

Met een “gereedschapskist” is het gemakkelijk om al je accessoires voor creatieve projecten georganiseerd te houden. Hier kun je labels, instrijkmerken, naalden, breinaalden, haaknaalden, etc. bewaren. Bij Ikast Etikett kun je eenvoudig je eigen etiketten maken die je op de dozen kunt plakken.

Natuurlijk kun je deze manier van opslag ook gebruiken voor andere kleine spullen zoals elektronica, modeltreinen, lego en nog veel meer.

Voor degenen die van cadeauverpakking houden…

Bewaar al je cadeauverpakkingsspullen in een onderbedlade. Zoek een lade die lang genoeg is om rolletjes cadeaupapier op te bergen zonder dat ze kreukelen. Samen met het cadeaupapier kun je tape, schaar, cadeaulint en bedrukte stickers voor verpakking bewaren. Als je houdt van persoonlijke cadeauverpakking, zul je het geweldig vinden om je eigen “van-en-aan”-stickers te maken. Veel mensen gebruiken mooie stoffen linten om cadeaus in te pakken. Bewaar deze mooie linten en gebruik ze de volgende keer dat je zelf cadeaus inpakt. Het is goed voor het milieu en je portemonnee.

Voor degenen die van feestjes houden…

Heb je ook altijd overgebleven servetten, ballonnen, rietjes, toeters, vlaggetjes, verjaardagskaarsen en feestpoppers na een verjaardagsfeestje of oudjaarsviering? Maak een aparte doos voor oud en nieuw en een aparte doos voor verjaardagen. De volgende keer dat je een verjaardagsfeestje of oudjaarsviering hebt, haal je de doos tevoorschijn voordat je gaat winkelen. Nu kun je putten uit je kleine voorraad in plaats van alleen maar meer te kopen. Als je houdt van persoonlijke details voor je feestje, raden we je aan om onze feeststickers te bekijken. De stickers passen op chocolaatjes die je kunt kopen in de meeste supermarkten.

Voor degenen die kinderen hebben…

Help je kinderen om zowel thuis als op school en de kinderopvang georganiseerd te blijven. Met naamstickers in hun kleding herkent het kind altijd zijn eigen spullen. Dit maakt het gemakkelijk om de kleding op de juiste plek in de garderobe op te hangen. Als je kind nog niet kan lezen, is het handig om een afbeelding op het naamlabel te hebben die je kind herkent, zoals een tractor, prinses, voetbal of knuffel.

Als je kiest voor naamlabels in neonkleuren, zijn ze heel gemakkelijk te zien in de kleding. Je moet de naamlabels altijd bevestigen aan het wasvoorschrift of een ander label aan de binnenkant van het kledingstuk.

Deel uw beste opslagtips

Heeft u nog tips die we niet hebben genoemd in de blogpost, deel ze dan gerust met ons in de opmerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.