FAQ, SOS KINDERARMBAND

Welk identiteitsarmband moet ik kiezen?

Identiteitsarmbanden voor kinderen zijn een slimme en goedkope manier om snel weer bij elkaar te komen als jij en je kind elkaar kwijtraken tijdens vakanties of dagtochten. Welk type ID-armband je moet kiezen, hangt af van jullie behoeften. Hieronder kan je meer lezen over welk type identiteitsarmband geschikt is voor jullie behoeften, en vooral welke informatie handig is om op het armbandje te hebben. Kinderen kunnen in paniek raken als ze van hun ouders gescheiden zijn, en met een identiteitsarmband om de pols kan de tijd dat ouders en kinderen gescheiden zijn worden verkort.

Welke informatie moet er op het identiteitsarmbandje staan?

  • Zet altijd +47 voor het telefoonnummer, zodat het armbandje ook in het buitenland kan worden gebruikt zonder twijfel over het nummer.
  • Heeft het kind kritieke ziektes die belangrijk zijn dat vreemden op de hoogte zijn als ze het kind tegenkomen?
  • Je hoeft de naam van het kind niet op het armbandje te zetten, dat hoeven onbekenden niet te weten, in plaats daarvan kunt u schrijven: Vader/vader + telefoonnummer vader en bijv. diabetes.

Welk identiteitsarmband moet ik kiezen?

Informatiearmbanden zijn herbruikbare identiteitsarmbanden met een veilige sluiting, zodat kinderen het armbandje niet zelf kunnen openen en sluiten. Je moet zelf de naam en het telefoonnummer op het armbandje schrijven. Informatiearmbanden zijn handig voor dagtochten of korte vakanties – en om klaar te hebben voor spontane uitjes. Dit type armband hebben we altijd op voorraad, dus we kunnen ze dezelfde dag verzenden als je bestelt vóór 14.00 uur op een werkdag. Ontdek hier vele mooie ontwerpen – bijvoorbeeld de vele mooie Disney-ontwerpen.

Identiteitsarmbanden met bedrukte naam zijn een luxe oplossing om elke dag te dragen tijdens vakanties. De tekst is gedrukt en slijt dus niet in het zwembad – en het armbandje droogt ook snel wanneer je uit het water komt. Het armbandje zit om de pols en moet na de vakantie worden geknipt. Je ontwerpt de armbandjes zelf. Het armbandje kan niet opnieuw worden gebruikt, maar kan wekenlang om de pols blijven zitten. De levertijd is 11-15 dagen, dus je moet op tijd bestellen als je voor deze oplossing kiest. Ontwerp nu je eigen armbandjes

Persoonlijke ID-armbanden voor kinderen zijn geweven armbanden waarin je jouw tekst kunt laten weven. Het armbandje is Öko-Tex-gecertificeerd en geweven van een mooie, zachte polyester. De persoonlijke ID-armbanden gaan enkele maanden mee. We kunnen deze armbanden binnen 5-10 werkdagen leveren. Er zijn niet veel mogelijkheden om kleuren en figuren voor dit type identiteitsarmband te kiezen, maar je kunt ook een “gemengd” pakket kiezen zodat je armbanden in verschillende kleuren krijgt.

Papieren ID-armbanden zijn de economische oplossing – en handig als je armbanden voor veel kinderen wilt gebruiken. Het armbandje is gemaakt van hetzelfde duurzame materiaal als je kent van papieren armbanden. Het armbandje kan niet opnieuw worden gebruikt, maar kan enkele dagen (en tot een week) om de pols blijven zitten. Je moet zelf de naam, telefoonnummer, etc. op het armbandje schrijven. Als je vóór 14.00 uur op een werkdag bestelt, verzenden wij nog dezelfde dag. Papieren armbanden worden hier verkocht in verpakkingen van 5 of 10. Kies voor de witte tyvek-oplossing als je ze zo goedkoop mogelijk wilt, bijv. voor kinderdagverblijven.