ETIKETTEN VOOR KLEDING, FAQ

10 tips voor naamlabels:

1. Upload een foto van je kindje of kies een van de vele leuke figuurtjes. Een bekend figuurtje helpt kleine kinderen die nog niet kunnen lezen om hun spulletjes te herkennen. Je kunt ook kiezen uit verschillende mooie achtergrondkleuren.

2. Verdeel de tekst in twee regels wanneer je je naamlabel ontwerpt. Zo krijg je grotere letters en is de tekst veel makkelijker te lezen.

3. Je kunt de naamstickers natuurlijk gewoon in de wasmachine en vaatwasser gebruiken om kleding en spulletjes te wassen.

4. Bevestig de naamlabels altijd op een wasvoorschrift of label wanneer je ze op kleding gebruikt. Zo voorkom je dat de labels loslaten doordat de stof eronder uitrekt.

5. De naamlabels kunnen ook op flessen worden bevestigd. Ze zijn bestand tegen koken en steriliseren.

6. Zet jullie telefoonnummer op het naamlabel. Zo wordt het makkelijk voor anderen om contact met jullie op te nemen als de favoriete knuffel of jas op het sportveld is achtergebleven.

7. Je kunt de naamlabels ook op regenlaarzen plakken, zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn in de garderobe. Als je naamlabels in schoenen gebruikt, raden we aan om ze aan de zijkant van de schoen te plaatsen of een sticker te kiezen die in de zool kan worden geplakt.

8. Wil je naamlabels voor het hele gezin gebruiken? Ontwerp dan een eenvoudig label met alleen de achternaam van het gezin. Zo maakt het niet uit of het moeder of broertje is die de reistas meeneemt.

9. Je kunt de naamlabels van Ikast Etikett gebruiken op zowel kleding als spulletjes. Veel mensen gebruiken ze op lunchboxen, drinkflessen en speelgoed.

10. Naamlabels zijn goedgekeurd voor direct contact met de huid volgens de speelgoednorm EN 71-3, maar we raden af om ze op je kindje te gebruiken. Als je kindje vaak verdwaalt, kun je beter een SOS Kinderarmband gebruiken.

Heb je vragen over de 10 tips voor naamlabels? Neem dan contact met ons op via info@ikastetiket.nl of telefoonnummer 97 15 53 12.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.