ETIKETTEN VOOR KLEDING, FAQ, STICKERS

Labels voor de kleinste voorwerpen

Je kent misschien wel naamstickers, maar ken je ook het zusje van het naamlabel genaamd “Mini-zelfklevers”? Minilapper zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als naamlabels, maar zijn kleiner van formaat (16x6mm). Het is dus een label dat iets kleiner is dan het naamlabel. Je krijgt alle voordelen van het naamlabel, maar met minder ruimte om op te schrijven. Ons advies is dan ook om bij de minilappers alleen de voornaam en eventueel de eerste letter van de achternaam te vermelden.

Waar kun je Minilapper voor gebruiken?

De minilappers van Ikast Etikett zijn erg veelzijdig. Net als het grote zusje, het naamlabel, kun je de minilappers ook gebruiken in kleding. Maar vergeet niet om de minilapper op het wasvoorschrift of op de geweven labels in de kleding te bevestigen, zodat je het meeste kunt halen uit het plaklabel. Natuurlijk kunnen de kleine minilappers ook in de wasmachine worden gewassen. Als alternatief kun je ook gebruik maken van standaard instrijklabels met een afmeting van 30x10mm.

De minilappers zijn met name geschikt voor de kleinere eigendommen van het gezin:

Kleurpotloden, stiften, potloden, pennen, linialen en scharen. Eigenlijk is de minilapper geschikt voor alle spullen die jij of je kind in het etui hebben.

Speelgoed: Neemt je kind vaak zijn/haar speelgoed mee als hij/zij op bezoek gaat bij vrienden en familie? Dan is het een goed idee om minilappers op het speelgoed te plakken. Plak de kleine labels aan de onderkant van het speelgoed. Op deze manier weet je waar je moet zoeken naar de naam, maar het is toch discreet en gemakkelijk. Op knuffels en teddyberen kun je de kleine etiketten op labels plakken die vaak aan knuffels zijn bevestigd.

Sleutels: Er zijn voor- en nadelen verbonden aan het labelen van sleutels. Maar een voornaam op een fietssleutel kan het leven een stuk eenvoudiger maken wanneer je twijfelt aan wie de betreffende sleutel toebehoort. Je kunt ook minilappers op autosleutels plakken als je meerdere sleutels hebt die er hetzelfde uitzien.

Haarspeldjes: ‘s Ochtends stuur je je kind naar de kinderopvang met een haarspeldje. Maar ‘s middags haal je een kind op met alle haren in de war, en moet je kijken of je het haarspeldje kunt vinden tussen de verzameling verloren voorwerpen. Het kan snel een dure grap worden. Met een minilapper is het eenvoudig om de haarspeldjes van je kind te herkennen. En in plaats van het haarspeldje in de doos met verloren voorwerpen te moeten zoeken, kunnen de volwassenen op de kinderopvang het haarspeldje nu gemakkelijk bij de spullen van het kind leggen.

Tandenborstels: Als je niet altijd het verschil kunt zien tussen de tandenborstels van het gezin, zijn de minilappers een logische keuze. Het label kan goed worden afgespoeld en meerdere keren per dag worden gewassen.

Brillen en zonnebrillen: Als jij of je kind slecht ziet, is het verliezen van de bril een van de ergste dingen die kunnen gebeuren. Met een klein minilappje aan de binnenkant van de bril staat er altijd een naam op de bril. Dit maakt het voor anderen veel gemakkelijker om de eigenaar te vinden.

Fopspenen: De fopspeen is een van de dingen die je niet hoopt dat je kind deelt met anderen. Het is een goed idee om een minilapper aan de buitenkant van de fopspeen van je kind te bevestigen, zodat ze niet verloren gaan of verward raken op de kinderopvang. De minilappers van Ikast Etikett voldoen aan de speelgoednorm EN 71-3 en je kunt erop vertrouwen dat de labels geen schadelijke stoffen afgeven als je kind erop zou zuigen.

Kleine labels in andere kwaliteiten

Wil je dezelfde grootte als de minilapper, maar een label van een andere kwaliteit? Dan kun je bij Ikast Etikett labels ontwerpen in het gewenste formaat, zoals bijvoorbeeld flesetiketten en bedrukte stickers voor verpakking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.