OPSLAG

Opberging in de badkamer

Badkamers zijn er in veel verschillende maten. Ongeacht de grootte van je badkamer, kan het zijn dat je opbergruimte nodig hebt. Het is gemakkelijk om kasten vol te stoppen als er genoeg ruimte is. Maar op een kleine badkamer is er altijd te weinig ruimte. Als je alles netjes opbergt, voorkom je dat je het overzicht kwijtraakt. Wat heeft het voor zin om die mooie shampoo in de kast te hebben staan ​​als je hem niet gebruikt omdat je niet ziet dat hij er is?

Onder de wastafel

Je kent “de kast onder de wastafel” zeker wel. De plek waar je van alles bewaart en die gemakkelijk een beetje rommelig kan worden. Niet in de laatste plaats omdat er ook ruimte moet zijn voor de afvoerleidingen van de wastafel. Maar met een paar goede opbergdozen en duidelijke labeling van de inhoud kan de kast eigenlijk een hele mooie opbergplek worden. Ontwerp je eigen etiketten om de opslag in de badkamer nog overzichtelijker te maken.

Afbeelding van Pinterest;
https://www.pinterest.dk/pin/24136547996275700/

Naamlabels voor tandenborstels

Sommige mensen hebben er geen problemen mee hun tandenborstel te delen met hun naasten. Voor anderen is dat absoluut geen optie en gooit de tandenborstel meteen weg als anderen er zelfs maar over nadenken om hem te gebruiken. Als het niet werkt om tandenborstels in verschillende kleuren te kopen of bamboe tandenborstels te gebruiken, is het een goed idee om naamstickers op de tandenborstels te gebruiken.

Stickers met namen zijn ook handig op elektrische tandenborstels. Gebruik ook naamstickers voor bijvoorbeeld lippenbalsem, deodorants of andere hygiëneproducten.

Verschil zien tussen handdoeken

Hoewel je familie bent, houdt bijna niemand ervan om handdoeken te delen. Als jullie allemaal je eigen handdoek hebben, kan het handig zijn om geweven labels te gebruiken om onderscheid te maken tussen de handdoeken. Vooral als je dezelfde handdoeken in de badkamer wilt hebben. Geweven naamlabels kunnen ook als lussen aan handdoeken worden gebruikt.

Als het te bewerkelijk is om labels met namen aan de handdoeken te naaien, kan iedereen zijn eigen haakje op de badkamer hebben met zijn naam erop of strijk instrijklabels op de handdoeken. Maak de etiketten transparant voor een uniforme en eenvoudige uitstraling.

Veilige opberging voor kinderen

Heb je medicijnen in de badkamer? Als je kinderen in huis hebt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze geen toegang hebben tot de medicijnen. Plaats ze hoog, in een afgesloten kast of misschien in containers die het kind niet kan openen. Kleine kinderen kunnen denken dat het vitamines of snoepjes zijn, terwijl oudere kinderen ze per ongeluk kunnen innemen. Het kan ook handig zijn om naamstickers op medicijnen, lippenbalsems en andere persoonlijke items te plaatsen.

Badreinigers zijn vaak sterk en het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat jonge kinderen niet bij de reinigingsmiddelen kunnen komen.

Maak je eigen dispensers

Om de badkamer een uniforme uitstraling te geven, kun je je eigen zeepdispensers maken. Je kunt dispensers kopen in glas of plastic. Koop enkele dispensers van dezelfde serie, waarin je handzeep, shampoo, handdesinfecterend middel, gezichtsreiniger, conditioner, enz. kunt doen. Maak je eigen flesetiketten of etiketten die je op de dispensers kunt plakken, zodat je nooit in twijfel bent over wat er in de flessen zit. Maak ook een kleine “serie” reisflessen met stickers, zodat je je favoriete producten gemakkelijk mee kunt nemen op reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.