DUURZAAM, EVENEMENTEN, TOEGANGSARMBANDEN

Gerecycled PET: Duurzame sleutelkoorden en armbanden gemaakt van plastic flessen

Duurzame sleutelhangers en duurzame polsbandjes gemaakt van gerecycled plastic (gerecycled PET) worden gelukkig steeds populairder onder klanten van Ikast Etikett.

“Al onze duurzame producten zijn van hoge kwaliteit. Klanten ontvangen een zeer mooi product, of ze nu kiezen voor hergebruikte flessen, bamboe of biologisch katoen, wat ook een belangrijk signaal afgeeft dat het bedrijf heeft gekozen voor een product waarbij ze de grondstoffen van de aarde besparen. Tegelijkertijd kunnen we plastic flessen hergebruiken, waarvan er voldoende zijn”, aldus Vera Bjørt van Ikast Etikett.

Net als onze andere sleutelhangers en polsbandjes, kunnen klanten het ontwerp van de milieuvriendelijke sleutelkoorden aanpassen. Het ontwerp wordt bedrukt op de duurzame sleutelkoorden en armbanden, zodat klanten gedetailleerde ontwerpen op hun banden kunnen krijgen.

Ons gerecyclede PET is zacht en van hoge kwaliteit, dus het is comfortabel om rond de nek of pols te dragen.

Meer klanten kiezen er ook voor om een “gerecycled logo” op de armband en het sleutelkoord te plaatsen om aan klanten en gebruikers te laten zien dat ze een standpunt hebben ingenomen en hebben gekozen voor een product van gerecycled PET.

Sluitingen en veiligheid

Net als met het ontwerp, heeft u als klant ook de mogelijkheid om verschillende sluitingen te kiezen. Een mogelijkheid zijn sluitingen gemaakt van bamboe. De bamboe sluiting is gemaakt van 50% minder plastic dan onze standaard sluitingen.

De armbanden zijn natuurlijk van dezelfde hoge kwaliteit als onze standaard armbanden, dus gasten moeten de armband doorknippen om deze af te doen.

Wat is gerecycled PET?

De band van de duurzame sleutelkoorden en armbanden is gemaakt van gerecycled PET (polyethyleentereftalaat). Dit is kort gezegd een textiel dat is gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

Lees meer over gerecycled PET

Andere duurzame oplossingen

Bent u op zoek naar andere duurzame oplossingen voor uw bedrijf? Bekijk dan onze sleutelkoorden van bamboe, katoen of kurk. De armbanden zijn ook verkrijgbaar in verschillende duurzame varianten. Bekijk hier ons volledige assortiment van duurzame en milieuvriendelijke producten bij Ikast Etikett. Als u verzoeken of andere vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon: +45 97 15 53 12.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.