DUURZAAM, EVENEMENTEN, MARKETING, SLEUTELHANGERS

Maatwerk sleutelkoorden

Sleutelhangers, lanyards of neklinten. Hoe je het ook noemt, ze zullen waarschijnlijk niet komen als je ze roept. Maar één ding is zeker. Sleutelkoorden zijn een zeer populair product onder onze klanten.

Het sleutelkoord is niet meer wat het was. Een saai reclameproduct dat je sleutels moest bewaken terwijl je aan het werk was. Tegenwoordig kiezen veel bedrijven ervoor om gepersonaliseerde sleutelkoorden te maken die veel modieuzer, anders en exclusiever zijn. Sleutelkoorden die mensen daadwerkelijk GRAAG willen laten zien – en zelfs willen betalen. Of je nu je gepersonaliseerde sleutelkoorden als geschenk aan medewerkers geeft of als relatiegeschenk, het is goed om te onthouden dat hoe mooier het sleutelkoord is, hoe groter de kans is dat de medewerker JOUW sleutelkoord elke dag zal dragen.

Veel bedrijven gebruiken sleutelkoorden, van kleine niche-winkels tot wereldwijde organisaties. Zowel als sleutelkoord voor toegangskaarten en sleutels als reclameproduct. Je kunt kiezen uit veel verschillende kwaliteiten, zoals een klassiek polyester sleutelhanger, een stoer Straplan, een duurzaam luxe leren keycords of een trendy (en duurzaam!) stijlvolle kurk lanyards.

Hoe jouw (of het bedrijfs) sleutelkoord eruit moet zien, is natuurlijk helemaal aan jou. Als je een gepersonaliseerd sleutelkoord bestelt, produceren wij jouw sleutelkoord helemaal op maat. Dit geeft bedrijven talloze mogelijkheden om een ​​mooie uitstraling te creëren die perfect past bij het merk van de klant en de algehele identiteit van het bedrijf.

Duurzame opties voor milieuvriendelijke bedrijven

Wil je een duurzaam sleutelkoord? Dan heb je verschillende opties. Onder de duurzame sleutelkoorden vind je een echt mooi sleutelkoord van kurk. Lees meer over kurk en waarom het een uiterst duurzaam materiaal is.

Onder de duurzame sleutelkoorden vind je ook sleutelkoorden van biologisch katoen, sleutelkoorden van bamboe of sleutelkoorden van PET. Je kunt natuurlijk je logo op al deze duurzame sleutelkoorden laten plaatsen.

Sleutelkoorden met logo en bedrukking

Als je bepaalt hoe jouw gepersonaliseerde sleutelkoord eruit moet zien, kun je je logo of naam natuurlijk op het koord laten drukken of weven. Wil je een sleutelkoord met jouw logo erop, of een sleutelkoord met een naam waarbij het logo niet het meest opvallend moet zijn? Dan kun je ervoor kiezen om jouw logo in een kleur te drukken of weven die dicht bij het koord ligt. Op onze Debox kunnen we jouw logo op het sleutelkoord stansen, zodat het hele koord één kleur wordt. Hetzelfde geldt als je kiest voor een leren sleutelkoord. Hier kunnen we een logo of tekst direct op het mooie leer stempelen. Dit geeft een prachtige en ingetogen uitstraling.

Wil je een sleutelkoord met bedrukking, dan heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zeefdruk of offsetdruk. We kunnen ook het hele sleutelkoord digitaal bedrukken. Een digitaal bedrukt sleutelkoord biedt mogelijkheden voor veel mooie details, of je nu een logo of iets anders wilt laten afdrukken.

Heb je een sleutelkoord nodig dat iets hygiënischer is dan de andere? Kies dan voor ons siliconen sleutelkoord.

Welke karabijnhaak kan ik aan het sleutelkoord krijgen?

Aangezien het product op maat gemaakt is en volgens jouw wensen geproduceerd wordt, kun je ook kiezen uit een breed scala aan karabijnhaken en andere accessoires. Dit kan bijvoorbeeld een sleutelring, een telefoonsnoer of een veiligheidssplitsing zijn die je kiest voor jouw gepersonaliseerde sleutelkoorden.

Als je de sleutelkoorden gaat gebruiken voor kinderen of in verband met machines, raden we altijd aan om het koord te ontwerpen met een veiligheidssluiting (veiligheidssplitsing) om verstikking te voorkomen.

Bent je op zoek naar een karabijnhaak of ander accessoire dat je niet direct op onze website kunt vinden, vraag het ons toch. We kijken graag of er een oplossing mogelijk is – vaak kunnen we een oplossing vinden.

Je kunt ook plastic kaarthouders of toegangskaarten als accessoires voor het sleutelkoord krijgen.

Wat kost een gepersonaliseerd sleutelkoord?

Een gepersonaliseerd Unilan-sleutelhanger is ons goedkoopste op maat gemaakte sleutelkoord. Unilan begint bij NOK 11,50 per stuk bij 100 stuks + opstartkosten.

Wat is de levertijd?

Normaal gesproken leveren wij de sleutelkoorden binnen 10-15 werkdagen. Bovendien kunnen veel van onze gepersonaliseerde sleutelkoorden binnen een week worden geleverd tegen een spoedtoeslag. Je kunt de exacte levertijd van de sleutelkoorden krijgen door contact op te nemen met ons verkoopteam.

Wil je jouw sleutelkoord zo snel mogelijk gebruiken? We hebben sleutelkoorden zonder bedrukking op voorraad voor verzending op dezelfde dag. Je hoeft alleen maar te bestellen vóór 14.00 uur op werkdagen en we verzenden dezelfde dag. Bestel je een sleutelkoord zonder bedrukking op zaterdag of zondag, dan verzenden we op maandag.

We zijn altijd klaar om te praten over sleutelkoorden, en we weten best veel! Dus heb je een speciaal idee of gebruik je een standaardsleutelkoord – wat je ook wilt – bel ons op 239 60 966.