ETIKETTEN VOOR KLEDING, FAQ

Naamstickers voor senioren – markeer wat je niet wilt verliezen

Je denkt misschien dat naamstickers in kleding alleen voor kinderen zijn. Maar dat is helemaal niet nodig. Veel ouderen kiezen ervoor om namen op kleding en persoonlijke bezittingen te zetten om ze te beschermen.

Het is eenvoudig om zowel kleding als andere spullen te labelen. Er zijn verschillende alternatieven voor de traditionele geweven labels als je kleding en spullen wilt markeren.

Je naam op kleding en bezittingen zetten is zo eenvoudig!

Naamstickers – stickers met namen voor kleding. Plak de naamsticker op het label of wasvoorschrift van de kleding die je wilt markeren. Je kunt de naamstickers ook gebruiken voor bijvoorbeeld je waterfles of iPad. Was kleding en spullen met naamstickers gewoon in de wasmachine of vaatwasser. Koop hier naamstickers.

Strijklabels – Strijklabels zijn extreem duurzame naamstickers, maar het kost wel tijd om ze op kleding te strijken. Koop hier instrijklabels.

Bestel online bij Ikast Etikett. Hier vul je de naam in die op het naamlabel moet komen te staan, evenals eventueel kamernummer of telefoonnummer. Je betaalt met een creditcard of Vipps. We starten met de productie van je naamstickers zodra je ze hebt goedgekeurd. Zodra je bestelling klaar is, sturen we deze op en worden de kosten afgeschreven.

Als je het lastig vindt, bel ons dan op +45 97155312.

Label wat je meeneemt

Het is zonde om een trui of leesbril kwijt te raken tijdens een biljartavond, kaartclub, in de sportschool of in het dagcentrum. Met je naam op je spullen is het veel makkelijker om de trui of leesbril naar jou terug te brengen als je ze onverhoopt vergeet.

Gebruik de naamstickers op:

  • Op het brillenkoker
  • Op de mobiele telefoon
  • Op handdoeken, haarborstel, zeep, tas, toilettas en andere spullen die je meeneemt naar het zwembad of de sportschool
  • In boeken (zowel als je ze uitleent aan anderen als wanneer je je eigen boeken meeneemt op reis)
  • In kleding – vooral kleding die je elders uittrekt. Bijvoorbeeld truien, vesten, jassen, handschoenen of mutsen.
  • iPad
  • Tas met breiwerk
  • Je opladers
  • Medicijndoosje, lippenbalsem, neusspray

Je kunt ook kleine stickers met ruimte voor naam en adres bestellen om op je bezittingen te plakken.

Namen in kleding zijn onmisbaar in een verzorgingstehuis

Ben je zelf of een dierbare op het punt in het leven beland waar een verzorgingstehuis de volgende stap is? Dan ontkom je niet aan het labelen van kleding. Op veel plaatsen eist het personeel dat de eigendommen gelabeld zijn. Dit helpt het personeel om de spullen op de juiste plek te leggen na het wassen – en als jij of je naaste de spullen vergeet in de gemeenschappelijke ruimte.

Onze ervaring is dat de meeste verzorgingstehuizen de kleding op hoge temperaturen wassen. Het is daarom verstandig om kledinglabels te kiezen die op kleding gestreken kunnen worden. Onze strijklabels kunnen gewassen worden op zowel 60 als 90 graden. Als je geen zin hebt om in al je kledingstukken namen te strijken, kun je strijklabels gebruiken voor ondergoed, hemden en sokken, en naamstickers voor de rest van de kleding.

Bij sommige verzorgingstehuizen moet het kamernummer op de kleding staan. Het is helemaal aan jou wat er op de labels moet komen te staan wanneer je bestelt.

navnelapper for seniorer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.