ETIKETTEN VOOR KLEDING, FAQ

Waar navellabels kopen?

Het is eenvoudig om online navellabels te kopen voor jezelf of je kinderen, bijvoorbeeld bij ons op https://www.ikastetiket.nl/naamstickers. Het merendeel van de navellabels die we bij Ikast Etikett verkopen, wordt pas geproduceerd nadat de klant heeft gekozen wat er op de label moet staan. De meeste mensen schrijven hun naam en telefoonnummer op hun navellabels. Maar het is natuurlijk aan jou om te beslissen wat erop moet staan. Bij Ikast Etikett hebben we ons gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige navellabels, waar klanten vele mogelijkheden hebben om zelf de labels te ontwerpen in verschillende kleuren en met verschillende vormen.

Je kunt op veel verschillende plekken online navellabels kopen. Bij Ikast Etikett hebben we misschien niet de goedkoopste navellabels, maar ik kan garanderen dat onze labels van de beste kwaliteit zijn. Tegelijkertijd hechten we waarde aan het feit dat de drukmethode die we gebruiken niet schadelijk is voor kinderen. Daarom zijn we er ook trots op dat onze labels de EN 71-3 speelgoednorm hebben behaald. Dit is een test die de labels hebben doorstaan om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen bij contact met de huid of wanneer het kind het label in de mond stopt.

Zodra je je navellabels hebt besteld, beginnen we met de productie. Na een paar dagen worden ze bij je thuis afgeleverd. Als je geen tijd hebt om op bedrukte labels te wachten, kun je blanco navellabels bestellen. Deze blanco labels noemen we Label Yourself Tags. Schrijf met een balpen of marker op de blanco labels. Nu kun je ze in de kleding plakken die je extra goed wilt markeren.

Waar navellabels bestellen?

Ga naar de pagina ikastetikett.no/navnelapper

Hier schrijf je de tekst die je op je navellabels wilt hebben. Als de labels bedoeld zijn voor kinderkleding, raden we aan om de voornaam van het kind en eventueel de achternaam of initialen op te schrijven. Het kan ook handig zijn om het telefoonnummer van een van de ouders op te schrijven. Met een telefoonnummer is het altijd gemakkelijk voor anderen om contact met je op te nemen via een sms-bericht of telefoontje als ze je spullen hebben gevonden.

Je kunt ook een achtergrond kiezen, zoals een kleur of een patroon. Als je de labels nog persoonlijker wilt maken, kun je het lettertype en de tekstkleur bewerken. In het onderstaande voorbeeld heb ik ook een prinses op de labels gezet. Als je ook een afbeelding op de labels wilt, hebben we veel verschillende afbeeldingen om uit te kiezen. Kies uit tractoren, monsters, prinsessen, dieren, luchtballonnen, harten, voetballen en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.