ETIKETTEN VOOR KLEDING, FAQ

School Naamlabels

Naamlabels zijn onmisbaar voor uw schoolkind. De naamstickers helpen uw kind om zijn bezittingen te herkennen. Als er iets kwijtraakt of verwisseld wordt, kunnen anderen gemakkelijk uw kind vinden en het verloren voorwerp terugbrengen. We raden ook aan om altijd een telefoonnummer op de naamlabels te vermelden. Zo kan er snel naar u worden gebeld of een SMS worden gestuurd om te vertellen waar het verloren voorwerp kan worden opgehaald.

Waar kunnen naamlabels worden gebruikt?

In de kleuterschool is het bijvoorbeeld nodig om de naam op alle kleren van uw kind te zetten. Hier worden kleren vaak vuil na een bezoek aan de speeltuin, een wandeling door een modderplas of wanneer uw kind in zijn luier heeft gepoept. Voor sommige kinderen die naar school gaan, zijn kleren niet langer het belangrijkste om hun naam op te zetten. Maar eerder alle “losse” voorwerpen waar ze ineens zelf op moeten letten. Veel kinderen moeten ook hun eigen spullen meenemen van school naar de naschoolse opvang.

Ook al is het misschien niet meer zo relevant om alle kleren van naam te voorzien, het is nog steeds handig om naamlabels te gebruiken in kleren die vaak aan en uit gaan. Dit kunnen bijvoorbeeld truien, mutsen, petten, wanten, schoenen, laarzen, regenlaarzen, jassen, regenkleding en skikleding zijn. Dit zijn allemaal dingen die gemakkelijk in de kleedkamer kunnen ronddwalen. Wanneer de buitenkleding naamlabels heeft, kan uw kind zijn eigen spullen gemakkelijker vinden, maar het helpt ook dat andere kinderen per ongeluk dingen pakken die niet van hen zijn.

Makkelijk te gebruiken

Veel gezinnen geven de voorkeur aan de naamlabels van Ikast Etikett omdat ze zo gemakkelijk te gebruiken zijn. De naamlabels kunnen namelijk worden gebruikt voor veel meer dan alleen kleding. De slimme zelfklevende naamlabels overleven probleemloos een wasbeurt in de vaatwasser. Daarom zijn ze ook ideaal voor gebruik op drinkflessen en lunchtrommels. Op sommige scholen plaatsen kinderen hun lunchpakketten in een koelkast wanneer ze ‘s ochtends samenkomen. Bij de lunchpauze zal het veel gemakkelijker zijn voor zowel kinderen als leraren om lunchpakketten uit te delen als de namen duidelijk op de lunchbox en drinkfles zijn geschreven.

We weten ook dat veel van onze klanten de naamlabels waarderen op schooltassen, schoolboeken en vooral alle inhoud van de etui. Veel kinderen willen kwaliteitsmarkers hebben om mee te tekenen. Dus als de kleuren steeds verdwijnen, kan het duur worden om de etui vol te houden.

Vergeet de naamlabels niet op sportkleding te zetten

Wanneer uw kind naar school gaat, is gym een van de vakken. De sporttas en de inhoud ervan hebben het potentieel om te verdwalen of te verdwijnen. Voor veel kinderen is het nieuw om op hun kledingwissel, handdoeken, schoenen en sokken te moeten letten. Tegelijkertijd kan het een beetje overweldigend zijn om te moeten douchen en omkleden terwijl je met al je vrienden praat. Zorg er daarom altijd voor dat u naamlabels op de gymkleding bevestigt om uw kind goed op weg te helpen. En vergeet niet om de buitenkant van de tas van een naam te voorzien.

Zet naamlabels op alles wat kan verdwijnen

Gebruik de naamlabels op alle spullen van uw kind. Een naamlabel kost minder dan 1,50 kronen – een eenvoudige en goedkope manier om uzelf te beschermen tegen verloren voorwerpen. Een nieuwe winterjas of schooltas kan al snel veel honderden kronen kosten – en het is zonde om iets nieuws te moeten kopen omdat u kosten wilde besparen op naamlabels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.