ETIKETTEN VOOR KLEDING, FAQ

Naamlabels best getest

Het zou gemakkelijk zijn om te zeggen dat naamlabels die best getest zijn afkomstig zijn van Ikast Etikett. Maar zou je dat geloven op onze eigen blog? Waarschijnlijk niet…

Daarom geven we je liever enkele suggesties waar je de ervaringen van andere klanten met Ikast Etikett en onze naamlabels kunt lezen.

Tegelijkertijd willen we je verzekeren dat je altijd welkom bent om contact met ons op te nemen als je niet tevreden bent met de kwaliteit van je aankoop bij Ikast Etikett. We bieden tevredenheidsgarantie. Als er iets is waar je niet helemaal tevreden mee bent, neem dan gewoon contact met ons op.

Lees beoordelingen op Trustpilot, Google of Facebook

Je kunt beoordelingen van Ikast Etikett op verschillende plaatsen op het internet lezen. Op Trustpilot hebben we meer dan 1200 reviews. Hier zul je veel ervaringen van klanten vinden over het winkelen bij Ikast Etikett. We hebben een zeer goede score op Trustpilot – 4.6 van 5 – wat betekent dat klanten zeer tevreden zijn over onze producten en klantenservice. Trustpilot is onlangs begonnen met het intensief verifiëren van beoordelingen. Dit betekent dat een “geverifieerde klant” een echte klant is die een product of dienst van het betreffende bedrijf heeft gekocht.

We ontvangen ook steeds meer beoordelingen via Google en Facebook. Hier is de klanttevredenheid op hetzelfde hoge niveau als bij Trustpilot.

Het is geen geheim dat we actief klanten uitnodigen om een beoordeling te schrijven, maar we bieden geen incentives of lokken met cadeaus of wedstrijden. Het is volledig aan de klant of hij of zij zijn ervaring wil delen met andere klanten.

Omdat er een grote hoeveelheid beoordelingen op de genoemde platforms zijn, vinden wij het zelf een erg goede plek om naartoe te gaan als je wilt lezen over productkwaliteit en klantenservice. Op blogs of testsites kun je misschien langere berichten lezen, maar vaak is het maar één persoon die het heeft geschreven.

De naamlabels van Ikast Etikett zijn getest volgens EN 71-3

Bij Ikast Etikett hebben we onze naamlabels laten testen door ForbrugerLaboratoriet, een onafhankelijk privé laboratorium in Denemarken. ForbrugerLaboratoriet test en adviseert over kinderproducten, zoals speelgoed en kinderkleding, en andere zaken voor kinderen, zoals onze naamlabels. De naamlabels hebben verschillende tests ondergaan om te onderzoeken of de labels schadelijke stoffen vrijgeven bij contact met de huid of wanneer een kind bijvoorbeeld op een naamplaatje zuigt. Onze naamlabels en stickers geven geen schadelijke stoffen af en voldoen dus aan de eisen van EN 71-3.

Wat kenmerkt de naamlabels van Ikast Etikett?

Bij Ikast Etikett doen we ons best om een product te leveren dat je als consument waardeert om te gebruiken. We werken elke dag om het eenvoudig voor je te maken om naamlabels online te bestellen.

Tegelijkertijd hebben we ervoor gezorgd dat je als klant je naamlabels vrij kunt ontwerpen, zowel qua lay-out als formaat. Als je onze naamlabels te klein of te groot vindt, kun je eenvoudig de grootte aanpassen aan je wensen.

Bij Ikast Etikett is het ook mogelijk om je eigen afbeelding op de naamlabels te laten drukken. Dit kunnen we aanbieden omdat we een printer van hoge kwaliteit gebruiken en fijne details op de kleine labels kunnen afdrukken.

Onze naamlabels zijn bedrukt met inkt die geen schadelijke stoffen bevat. Helaas betekent dit dat de tekst op de naamlabels kan vervagen bij contact met vette crèmes, zoals zonnebrandcrème. Maar voor ons is het gebruik van inkt en drukmethoden zonder schadelijke stoffen een bewuste keuze die we hebben gemaakt. We werken aan een oplossing, maar we willen geen compromissen sluiten en het risico lopen dat er schadelijke stoffen in de inkt terechtkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.