ETIKETTEN VOOR KLEDING, FAQ, STICKERS

Kies het label dat het beste bij je past

Labels hebben veel verschillende toepassingen. Daarom is het slim om na te denken over waar je de labels voor wilt gebruiken voordat je ze bestelt. Hieronder hebben we verschillende use-cases verzameld, zodat je de juiste labels kunt vinden.

Labels voor kleding

Vaak heb je labels nodig voor kleding wanneer je kinderen hebt die naar de kinderopvang gaan. Alle kleding moet gelabeld zijn met een naam. Dit kan een tijdrovend klusje worden als het te ingewikkeld is om labels in de kleding te bevestigen, bijvoorbeeld door ze te strijken of in te naaien. Met zelfklevende naamstickers wordt het heel eenvoudig om namen op kleding te zetten. Je plakt de labels gewoon in een label in het kledingstuk. Vroeger schreef men namen vaak met een stift in kleding, maar dat is moeilijk mooi te krijgen en weer te verwijderen. Een label is makkelijk af te peuteren wanneer je de kleding niet meer nodig hebt. Bij Ikast Etikett kun je jouw labels online ontwerpen. Hier kun je een achtergrond, symbolen en de naam kiezen. We raden ook aan om een telefoonnummer op het label te schrijven, zodat het gemakkelijk is om te bellen of een sms te sturen als iemand de kleding vindt.

Labels voor breiwerk en zelfgemaakte kleding

In industrieel geproduceerde kleding zit vrijwel altijd minstens één geweven geweven labels of wasvoorschrift waar je labels aan kunt bevestigen. Bij gebreide kleding en zelfgemaakte kleding is dit meestal niet het geval. In plaats daarvan kun je ervoor kiezen om al tijdens het maken van het kledingstuk naamlinten of instrijklabels met de naam in het kledingstuk te verwerken.

Labels voor broodtrommels en drinkflessen

Labels voor broodtrommels en drinkflessen zijn een must wanneer je jonge kinderen hebt, net als bij kleding. Veel kinderen hebben dezelfde soort broodtrommels en drinkflessen, en het is vervelend voor het kind als ze hun eigen spullen niet kunnen terugvinden op de kinderopvang of op school.

Wil je ronde labels of juist hele kleine? Dat kun je zelf kiezen wanneer je jouw labels ontwerpt bij Ikast Etikett.

Labels voor boeken en organisatie

Als je labels nodig hebt om aan de buitenkant van boeken te plakken, of op opbergdozen of plastic hoezen, dan kun je jouw eigen etiketten ontwerpen bij Ikast Etikett. Hier is het mogelijk om etiketten in alle soorten maten en vormen te ontwerpen, die je zelf kunt bepalen via de website.

Als je labels nodig hebt om op kruidenpotjes of andere voedselcontainers te plakken, dan kun je flesetiketten gebruiken. Deze fleslabels hebben een matte afwerking en de lijm van dit soort labels is niet erg sterk, waardoor ze gemakkelijk te verwijderen zijn na gebruik.

Als je kiest welk type labels bij jou past, moet je ook rekening houden met het materiaal en de duurzaamheid. Heb je labels nodig die langdurig op hun plaats moeten blijven zitten, of ga je ze maar voor een kortere periode gebruiken? Dan kun je misschien compromissen sluiten wat betreft het materiaal en de duurzaamheid.

Merklabels voor cadeauverpakkingen

Je kent vast het “van-naar”-label, klistremerker voor inpakken of klistremerkers met een logo en bedrijfsnaam. Ook dit soort labels kun je ontwerpen via Ikast Etikett.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.